Liittymä lapselle

liittymä lapselle

Puhelinliittymä lapselle

Liittymä lapselle tulee ajankohtaiseksi viimeistään, kun lapsi on aloittamassa koulutaivaltaan. Liittymän valinta usein kuitenkin aiheuttaa hieman päänvaivaa. Millainen puhelinliittymä lapselle? Mikä on ylipäätään paras liittymä lapselle?

Näitä pohtiessa tulee ottaa huomioon lapsen ikä sekä käyttötarkoitus. Lapset eivät soittele puheluita siinä määrin kuin aikuiset. Usein ainoat puhelut soitetaan vanhemmille sekä isovanhemmille. Kavereiden kanssa sen sijaan kommunikoidaan ahkerasti WhatsApin, Instagramin sekä Snapchatin kautta. Muutenkin nykypäivänä lasten puhelimen käyttö pyörii paljon netin ympärillä.

Puheminuuttien ja perinteisten viestien sijaan onkin tärkeää miettiä olisiko järkevintä hankkia lapselle liittymä nettipaketilla? Jos nettipaketin hankkiminen arveluttaa korkeiden puhelinlaskujen pelossa, voi liittymän valita rajattomalla netin käytöllä. Puhelinliittymän tulisi olla vähintään 3 G – verkolla missä maksiminopeus olisi noin 21Mbit/s. Tällöin nettiyhteyden käyttö sovellusten pyörittämiseen ja lapsille soveltuvien pelien ja videoiden katseleminen olisi sujuvaa.

 

Mistä halvin liittymä lapselle?

Tähän ei voida antaa yksiselitteistä vastausta, koska jokaisella lapsella on hieman erilaiset käyttötarpeet. Vanhemmat osaavat lopulta parhaiten arvioida millainen liittymä lapselle hankitaan. Liittymän valinnassa suurimpana tekijänä on varmasti hinta. Lapselle ei kannatta valita liittymää mikä sisältää ulkomaan puheluja tai maksiminopeuksia. Ensimmäistä puhelintaan käyttävä lapsi pärjää hyvin markkinoiden edullisimmalla liittymällä, mikä löytyy Moi Mobiililta. 6 euron simmi sisältää 4 G dataa mikä on lapselle alkuun ihan sopiva määrä. Tärkeintä tässä vaiheessa on varmasti, että huoltaja saa lapseen tarvittaessa yhteyden puhelimella ja toisinpäin. Kun lapsi kasvaa, hän kaipaa puhelimeensa usein lisäominaisuuksia ja nopeutta. Tähän tarkoitukseen markkinoilta löytyy jo rutkasti eri vaihtoehtoja. Halvin liittymä lapselle löytyy parhaiten tässä vaiheessa ottamalla vertailuun neljän suurimman teleoperaattorin liittymät.

Liittymävertailu kannattaa aloittaa tarkastelemalla tarkemmin VertaaLiittymät.fi etusivulla liittymävertailutaulukkoa. Taulukossa on esiteltynä neljä suurinta operaattoria puolueettomasti. Näet taulukosta aina liittymää tarjoavan operaattorin nimen, liittymän hinnan ja liittymän tiedot. Vertailun avulla huoltaja pystyy etsimään lapselleen sopivan liittymän hyvinkin nopeasti ilman, että huoltajan tarvitsee surffailla sivustolta toiselle.

Vertailussa mukana; Telia liittymät, Elisa liittymät, Moi liittymät sekä DNA liittymät

 

Keskitä perheen liittymät samalle operaattorille

Keskittämällä koko perheen liittymät samaan paikkaan, saa liittymiin hyviä etuja ja liittymätarjouksia. Usein operaattorit tarjoavat halvempia tai jopa ilmaisia puheminuutteja perheen sisäisiin puheluihin (ks. Moi liittymätarjous). Lisäksi kun perheenjäsenten liittymät on samalla operaattorilla, on liittymien maksaminen ja hallinnointi helpompaa.

Jos lapselle on tarkoitus hankkia samaan aikaa myös uusi matkapuhelin, kannattaa tarkistaa voisiko liittymän saada halvemmalla, jos ostaa samalla matkapuhelimen operaattorin kautta. Telia operaattori valikoimasta löytyy suosittuja matkapuhelinmerkkejä ja – malleja Telia – rahoitus sopimuksella.

Usein lapset ovat hyvin merkkitietoisia matkapuhelinmalleista. Tutustu matkapuhelimiin ja valitse lapselle tai itsellesi valikoimasta uusi matkapuhelin hyvällä sopimuksella. Rahoitus sopimuksen avulla asiakas saa matkapuhelimen takaisinmaksuun aikaa jopa 36 kuukautta ilman korkoa tai kuluja.

Katso matkapuhelimet täältä: VertaaLiittymät.fi | matkapuhelimet

Vertaa Liittymät
Logo