VertaaLiittymät.fi

Halvin puhelinliittymä

halvin puhelinliittymäHalvin puhelinliittymä löytyy vertailun kautta

Halvimman puhelinliittymän löytämiseen vaikuttavat henkilön vaatimukset puhelinliittymältä. Ei voida yksiselitteisesti sanoa yhtä liittymää, joka olisi kaikille sopiva, vaikka hinta olisikin markkinoiden halvin. Paras tapa löytää itselle halvin puhelinliittymä on vertailla eri liittymävaihtoehtoja.

Tässä henkilön apuna toimii helppo puhelinliittymien vertailutaulukko. Taulukkoon on koottu kaikkien neljän suurimman teleoperaattorin puhelinliittymät hintoineen ja ominaisuuksineen. Liittymävertailutaulukko päivittyy automaattisesti, joten kaikki esillä olevat liittymävaihtoehdot ovat aina ajan tasalla. Liittymävertailu on taulukon avulla tehty käyttäjälle hyvin helpoksi eikä taulukon lisäksi henkilön tarvitse surffailla sivustolta toiselle etsiäkseen halvinta liittymää.

 

Millä operaattorilla on halvin puhelinliittymä?

Tähän ei ole yhtä oikeaa vastausta. Liittymän valintaan vaikuttaa millaista puhelinliittymää henkilö etsii?

Telia liittymät tarjoaa hakijalle monia hyviä vaihtoehtoa, aina rajattomista liittymistä, liittymineen joista maksetaan vain käytön mukaan. Elisa liittymät valikoimasta löytyy muun muassa liittymät kiinteillä kuukausimaksuilla. DNA liittymät valikoimassa on huoleton puhepaketti missä puhe ja data kuuluu pakettihintaan. Moi liittymät tarjoaa liittymiä oman käytön mukaan myös lapsille. Ennen liittymän valintaa kannattaa tutustua jokaisen operaattorin liittymätarjontaan tarkemmin selailemalla VertaaLiittymät.fi etusivun taulukkoa. Näin pystyy tarkemmin selvittämään mikä operaattori pystyy tarjoamaan juuri sinulle tai kaikille perheenjäsenille halvimman puhelinliittymän.

 

Mistä tiedän, onko minulla jo nyt halvin puhelinliittymä?

Helpoin tapa selvittää asia on katsella tarkemmin nykyisen puhelinlaskun erittelyosaa. Katso paljonko puhut tällä hetkellä kuukautta kohden minuuteissa? Lähetteletkö paljon tekstiviestejä? Kuinka nopean datan tarvitset? Minkä suuruinen laskusi on nyt kuukaudessa? Kun nämä asiat on selvillä, vertaa liittymää taulukon liittymävaihtoehtoihin sekä tällä hetkellä voimassa oleviin liittymätarjouksiin. Monet teleoperaattorit tarjoavat vaihtuvia liittymätarjouksia, joten niiden joukosta voit hyvinkin löytää edullisen puhelinliittymän. Liittymätarjous on määräaikainen, joten tarjousjakson päättymisen jälkeen on hyvä tarkastella maksaako nykyisestä liittymästä mahdollisesti liikaa.

 

Kannattaako valita halvin puhelinliittymä?

Näin ei toki kannata tehdä, jos puhelinliittymä ei ominaisuuksiltaan vastaa käyttötottumuksiasi. Halvin puhelinliittymä ei tällöin olekaan se paras, koska mitä teet liittymällä mistä et saa kaikkia tehoja irti? Jos et juuri soittele puheluita, mitä teet liittymällä missä on rajattomasti puheaikaa? Tai jos katselet paljon elokuvia puhelimalla, mutta liittymässä on hyvin hidas nettiyhteys? Tästä syystä on tärkeää ensin miettiä omaa puhelimen käyttöä ja valita edullinen liittymä sen mukaan. Ei pelkästään vertailemalla hintaa.

 

Miten liittymä vaihdetaan?

Liittymän vaihtaminen toiseen on helppoa.

Kun sopiva operaattori on valittuna, henkilö täyttää heidän liittymäsopimuksen. Tämä jälkeen valittu teleoperaattori irtisanoo henkilön puolesta nykyisen liittymän. Kun kaikki on kunnossa, käyttäjä saa ilmoituksen, koska hän voi vaihtaa postitse saadun SIM-kortin puhelimeensa. Siihen asti vanha liittymä toimii ilman katkoksia. Olemassa olevan puhelinnumeron käyttäjä saa pitää ennallaan.