Telia liittymät

Telian liittymän voit valita helposti oman käyttösi mukaan.

Voit valita 4G- tai 5G verkossa toimivan liittymän, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Valitse alta sinulle sopivin puhelinliittymä ja muokkaa siitä mieleisesi Telian sivuilla.

Näytä kaikki puhelinliittymät

Puhelinliittymä helposti netistä

Puhelinliittymän valinta on helppoa tehdä itsenäisesti verkossa. Kun aikaa oikeanlaisen liittymän valintaa on riittävästi ja sivut ovat selkeät, juuri omaan tarpeeseen sopivan puhelinliittymän löytäminen ei ole vaikeaa.

Telia liittymät tarjoavat asiakkailleen monenlaista puhelinliittymä vaihtoehtoa. Valikoimassa on muun muassa puhelinliittymä lapselle, prepaid, 4G- tai 5G – verkko maksiminopeudella tai vaihtoehtoisesti ihan vain perusliittymä. Telia palvelusta löytyy myös kiinteä netti kotiin, jonka avulla perheenjäsenet voivat jakaa netin ilman, että tarvitsee miettiä kaistan loppumisesta.

Telia puhelinliittymät on jaoteltu selkeästi asiakkaalle. Puhelinliittymän valinnassa kannattaa miettiä omaa kännykän käyttöään arjessa ja työssä.

Mieti muun muassa seuraavia asioita:

• Soitatko paljon puheluita?

• Puhutko vähemmän, mutta tekstiviestejä tulee läheteltyä sitäkin enemmän?

• Matkustatko paljon ja joudut käyttämään nettiä EU/ETA-maissa?

• Tarvitsetko nopean 5G – yhteyden?

Telia liittymät tarjoavat asiakkailleen yllä oleviin tarpeisiin sopivan puhelinliittymän. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja löydät varmasti sen mitä etsit. Telia liittymien hinnoittelut ovat hyvin kilpailukykyiset muihin operaattoreihin verraten. Oikeastaan valintaan vaikuttaa vain se millaista puhelinliittymää tarvitset ja onko puhelinliittymässä kaikki ne ominaisuudet mitä etsit.

Näin tilaat Telia liittymän:

Puhelinliittymän valinnan jälkeen lisää liittymä ostoskoriin.

Tässä vaiheessa voit valita uudelle liittymälle uuden puhelinnumeron, jos puhelinliittymä tulee esimerkiksi lapselle jolla ei ole aikaisemmin ollut puhelinta käytössä. Jos sinulla on jo olemassa oleva puhelinnumero voit jatkossakin käyttää sitä, vaikka vaihtaisit liittymän uuteen.

Kirjaudu Telia palveluun omilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Valitse tässä vaiheessa myös tarvittavat lisäpalvelut liittymään tai rajoitukset. Jatkossa voit kirjautua Telia palveluun omilla kirjautumistunnuksilla tarkistamaan omat puhelintietosi.

SIM-kortin vaihtaminen

SIM-kortti toimitetaan ensisijaisesti postitse kotiisi. Kortti saapuu noin 1 – 2 arkipäivässä. Muista valita puhelimeesi oikean kokoinen SIM-kortti. Vaihtoehdot ovat nano-, micro- tai mini-sim. Telia SIM-kortti on suunniteltu siten, että irrotat kehyksestä puhelimeesi oikean koon.

Jos vaihdat nykyisen puhelinnumero Telialle, kestää siirto noin 5 – 15 päivää. Siirrosta ilmoitetaan tarkemmin puhelinsopimuksen yhteydessä.

Puhelimen valinta samalla, kun tilaa liittymän

Tiesitkö, että samalla, kun valitset itsellesi puhelinliittymän voit tilata uuden puhelimen?

Telia liittymällä on kattava älypuhelin tarjonta. Voit valita puhelimen oman käyttötarkoituksen mukaan. Valikoimasta löytyy tämän hetken suosituimmat merkit ja mallit.

Telia rahoitus-sopimuksella älypuhelimen voi maksaa jopa 36 kuukauden maksuajalla ilman korkoja tai kuluja. Luottoa maksetaan kerran kuukaudessa tai tarvittaessa lainaa voi lyhentää nopeammin ilman lisäkuluja.

Osamaksulla maksettaessa kalliin älypuhelimen maksaminen jakautuu tasaisesti useammalle kuukaudelle, eikä puhelimeen tarvitse löytyy hetkessä monta sataa euroa. Kalleimmista älypuhelimista saa maksaa muutaman tuhat euroa.

Valitse sinulle sopivin Telia liittymätarjous

Palvelustamme löydät Telian suosituimmat liittymätarjoukset.

Telia liittymät sisältävät aina rajoittamattoman netin ja nyt voit valita myös huippunopean 5G liittymän.

Aloita liittymävertailu ja vaihda vanha liittymäsi uudempaan, nopeampaan ja edullisempaan vaihtoehtoon.

Telia liittymätarjous on helppo valinta

Telia liittymätarjoukset on selkeästi esiteltynä ja rajaton-liittymä on helppo valita oman käyttötarkoituksen mukaan. Liittymän valintaa vaikuttaa muun muassa se tuleeko liittymä lapselle vai aikuiselle henkilölle esimerkiksi etätyöskentelyyn? Selkeän taulukon avulla asiakkaan on kuitenkin vaivatonta löytää itselleen sopiva Telia liittymätarjous, kunhan vain muistaa ottaa huomioon oma tarve niin vapaa-ajalla kuin työaikana.

Kenelle Telia liittymä sopii?

Kenelle tahansa, joka kännykkää käyttää ja sellaista joka ei käyttäisi ei taida enää Suomen maasta löytyä.

Henkilön tulee olla täysi-ikäinen, mutta toki huoltaja saa ottaa liittymän esimerkiksi lapselleen omilla tiedoillaan.

Jokainen suomalainen on tottunut kännykän käyttäjä, mutta jokaiselle on hieman erilaiset käyttötottumukset. Liittymätarjouksen valinnassa tuleekin huomioida omat käyttötarkoitukset. Nämä määrittää millainen Telia liittymä sinulle sopii.

Tarvitsetko esimerkiksi puhelimeen maksiminopeuden? Tuleeko sinun katsottua puhelimella elokuvia? Kuunteletko musiikkia? Pelaatko pelejä? Soitako paljon ulkomaan puheluita? Muun muassa nämä asiat vaikuttavat liittymän valintaan, mutta ei huolta, Telia liittymistä löytyy varmasti tarpeisiisi sopiva liittymätarjous.

Telia liittymän SIM-kortti kotiin muutamassa päivässä

Kun vaihdat nykyisen liittymäsi Telia liittymään, saat SIM-kortin postitse 1 – 2 päivässä. Kehyksissä oleva kortti on helppo ottaa sellaiseen irti, kuin sen tarvitset ( nano-, micro- tai mini ). Riippuen aikaisemmasta teleoperaattoristasi, uusi liittymäsi on voimassa noin viikon kahden sisään. Liittymän vaihtamisen yhteydessä säilytät nykyiset puhelinnumerosi, jos niin haluat.

Telia nettiliittymä puhelimeen

Lähes kaikki Telia liittymät sisältävät rajattoman netin käytön.

Telian 4G nettiyhteys on tunnetusti laadukas ja nopea. Nyt Telian liittymävalikoimassa on myös uudet huippunopeat 5G liittymät.

Telian puhelinliittymien netin nopeus on nykyään 0,256 – 1000 Mbit/s, joten sieltä löytyy sopiva yhteys jokaiselle käyttäjälle.

5G puhelinliittymät hurjassa nousussa

Muistat varmasti, kun 3G-verkosta siirryttiin 4G-verkkoon – ero oli huomattava.

Nyt olemme hurjaa vauhtia siirtymässä 4G-verkosta 5G-verkkoon ja voidaan sanoa, että ero on entistä suurempi.

5G – verkossa on monikertaisesti pienempi viiveaika kuin 4g- verkossa, mikä takaa nopean ja saumattoman työskentelyn tai vapaa-ajan vieton puhelimen ääressä.

Pelatessa pelit eivät takuulla hyydy, eikä yhteydet pätki. 5G mahdollistaa myös erilaisten laitteiden etäyhteyden muodostamisen toisiinsa.

Tämä on todella iso plussa aikakautenamme, kun suurin osa palavereista ja erilaisista kokoukista pidetään etänä.

Millaista nettiliittymää etsit?

Telia palvelusta löydät puhelimeesi kaiken mitä tarvitset.

Etsitkö rajatonta nettiliittymää puhelimeesi vai haluatko mieluiten selkeän pakettihinnan?

Telia puhelinliittymän yhteydessä saat samalla käyttöösi nopean ja luotettavan nettiliittymän.

Kysymys kuuluukin vain kuinka nopean yhteyden tarvitset? Siihen saat itse vaikuttaa valitsemalla paketin oman käyttötottumuksesi mukaan.

Osa voi ajatella, että onko yhteyden pakko olla niin kovin tehokas, mutta meitä käyttäjiä on niin erilaisia, niin tarjontakin tulee olla sen mukaan. Moni suomalaisista tekee nykyään paljon etätöitä videopalavereiden välityksellä ja vapaa-ajalla katsellaan puhelimelta elokuvia tai muita videoita. Nettiliittymän valintaan vaikuttaa myös oleellisesti moniko perheenjäsen katselee samaan aikaan elokuvia tai tekee jotain muuta puhelimellaan. Tähän kun lisätään vielä esimerkiksi kodin turvajärjestelmä, päästäänkin jo aika isoihin lukemiin datan määrässä. Näin ei toki kaikilla ole ja sen vuoksi on hyvä olla tarjolla myös alhaisemmalla nopeudella olevia nettiliittymiä.

Telia nettiliittymät tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman erilaisia liittymätarjouksia ja vaihtoehtoja oikeanlaisen liittymän valintaan. Esimerkiksi liittymä lapselle sisältää rajattoman netin käytön Suomessa, joten lapseen saa aina yhteyden.

Usein kysyttyä Telia liittymistä:

Säilyykö nykyinen puhelinnumeroni, jos vaihdan Telia liittymään?

Kyllä säilyy. Voit säilyttää nykyisen puhelinnumerosi vaikka vaihdatkin liittymää. Saat uuden puhelinnumeron vain silloin, jos ilmoitat liittymän vaihdon yhteydessä haluavasi uuden puhelinnumeron.

Täytyykö minun itse irtisanoa vanha liittymäni?

Ei tarvitse. Kun vaihdat itsellesi Telian puhelinliittymän, he irtisanovat vanhan liittymäsi heti kun uusi liittymäsi on toiminnassa.

Vaihtuuko liittymäni heti Telialle?

Ei vaihdu. Telian täytyy ensin siirtää nykyinen numerosi vanhalta operaattoriltasi. Numeronsiirto vie noin 14 päivää. Liittymää tilatessa voit myös itse asettaa päivämäärän, jolloin uusi liittymäsi astuu voimaan.

Mitä tapahtuu puhelimen yhteystiedoille, kun SIM-kortti vaihtuu?

Matkapuhelimissa yhteystiedot voidaan tallentaa matkapuhelimen omaan muistiin, pilveen tai SIM-kortille. Kun vaihdat puhelinliittymän, saat uuden SIM-kortin. Pidä siis huoli että ennen liittymän vaihtoa tallennat yhteystiedot puhelimen muistiin tai pilveen.

Vertaa Liittymät
Logo