Telia liittymät

Valitse edullinen Telia liittymä puhelimeesi

Telian liittymän voit valita helposti oman käyttösi mukaan.

Onko rajaton netti sinulle tärkeä? Vai etsitkö kenties prepaid liittymää?

Vai haluatko 4G- tai 5G verkon maksiminopeuden käyttöösi?

Näihin kaikkiin tarpeisiin löytyy juuri sinulle sopiva puhelinliittymä Telian valikoimasta.

Valitse alta sinulle sopivin puhelinliittymä ja muokkaa siitä mieleisesi Telian sivuilla.

Tutustu tämän sivun liittymätarjouksiin, tai valitse alla olevista operaattoreista se, jonka liittymät haluat nähdä

Uutta palvelussamme:

Sähkön kilpailutus

Puhelinliittymä helposti netistä

Puhelinliittymän valinta on helppoa tehdä itsenäisesti verkossa. Kun aikaa oikeanlaisen liittymän valintaa on riittävästi ja sivut ovat selkeät, juuri omaan tarpeeseen sopivan puhelinliittymän löytäminen ei ole vaikeaa.

Telia liittymät tarjoavat asiakkailleen monenlaista puhelinliittymä vaihtoehtoa. Valikoimassa on muun muassa puhelinliittymä lapselle, prepaid, 4G- tai 5G – verkko maksiminopeudella tai vaihtoehtoisti ihan vain perusliittymä. Telia palvelusta löytyy myös kiinteä netti kotiin, jonka avulla perheenjäsenet voivat jakaa netin ilman, että tarvitsee miettiä kaistan loppumisesta.

Telia puhelinliittymät on jaoteltu selkeästi asiakkaalle. Puhelinliittymän valinnassa kannattaa miettiä omaa kännykän käyttöään arjessa ja työssä.

Mieti muun muassa seuraavia asioita:

• Soitatko paljon puheluita?

• Puhutko vähemmän, mutta tekstiviestejä tulee läheteltyä sitäkin enemmän?

• Matkustatko paljon ja joudut käyttämään nettiä EU/ETA-maissa?

• Tarvitsetko nopean 5G – yhteyden?

Telia liittymät tarjoavat asiakkailleen yllä oleviin tarpeisiin sopivan puhelinliittymän. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja löydät varmasti sen mitä etsit. Telia liittymien hinnoittelut ovat hyvin kilpailukykyiset muihin operaattoreihin verraten. Oikeastaan valintaan vaikuttaa vain se millaista puhelinliittymää tarvitset ja onko puhelinliittymässä kaikki ne ominaisuudet mitä etsit.

 

Näin tilaat Telia liittymän:

Puhelinliittymän valinnan jälkeen lisää liittymä ostoskoriin.

Tässä vaiheessa voit valita uudelle liittymälle uuden puhelinnumeron, jos puhelinliittymä tulee esimerkiksi lapselle jolla ei ole aikaisemmin ollut puhelinta käytössä. Jos sinulla on jo olemassa oleva puhelinnumero voit jatkossakin käyttää sitä, vaikka vaihtaisit liittymän uuteen.

Kirjaudu Telia palveluun omilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Valitse tässä vaiheessa myös tarvittavat lisäpalvelut liittymään tai rajoitukset. Jatkossa voit kirjautua Telia palveluun omilla kirjautumistunnuksilla tarkistamaan omat puhelintietosi.

SIM-kortin vaihtaminen

SIM-kortti toimitetaan ensisijaisesti postitse kotiisi. Kortti saapuu noin 1 – 2 arkipäivässä. Muista valita puhelimeesi oikean kokoinen SIM-kortti. Vaihtoehdot ovat nano-, micro- tai mini-sim. Telia SIM-kortti on suunniteltu siten, että irrotat kehyksestä puhelimeesi oikean koon.

Jos vaihdat nykyisen puhelinnumero Telialle, kestää siirto noin 5 – 15 päivää. Siirrosta ilmoitetaan tarkemmin puhelinsopimuksen yhteydessä.

 

Puhelimen valinta samalla, kun tilaa liittymän

Tiesitkö, että samalla, kun valitset itsellesi puhelinliittymän voit tilata uuden puhelimen?

Telia liittymällä on kattava älypuhelin tarjonta. Voit valita puhelimen oman käyttötarkoituksen mukaan. Valikoimasta löytyy tämän hetken suosituimmat merkit ja mallit.

Telia rahoitus-sopimuksella älypuhelimen voi maksaa jopa 36 kuukauden maksuajalla ilman korkoja tai kuluja. Luottoa maksetaan kerran kuukaudessa tai tarvittaessa lainaa voi lyhentää nopeammin ilman lisäkuluja.

Osamaksulla maksettaessa kalliin älypuhelimen maksaminen jakautuu tasaisesti useammalle kuukaudelle, eikä puhelimeen tarvitse löytyy hetkessä monta sataa euroa. Kalleimmista älypuhelimista saa maksaa muutaman tuhat euroa.

Usein kysyttyä Telia liittymistä:

Säilyykö nykyinen puhelinnumeroni, jos vaihdan Telia liittymään?

Kyllä säilyy. Voit säilyttää nykyisen puhelinnumerosi vaikka vaihdatkin liittymää. Saat uuden puhelinnumeron vain silloin, jos ilmoitat liittymän vaihdon yhteydessä haluavasi uuden puhelinnumeron.

Täytyykö minun itse irtisanoa vanha liittymäni?

Ei tarvitse. Kun vaihdat itsellesi Telian puhelinliittymän, he irtisanovat vanhan liittymäsi heti kun uusi liittymäsi on toiminnassa.

Vaihtuuko liittymäni heti Telialle?

Ei vaihdu. Telian täytyy ensin siirtää nykyinen numerosi vanhalta operaattoriltasi. Numeronsiirto vie noin 14 päivää. Liittymää tilatessa voit myös itse asettaa päivämäärän, jolloin uusi liittymäsi astuu voimaan.

Mitä tapahtuu puhelimen yhteystiedoille, kun SIM-kortti vaihtuu?

Matkapuhelimissa yhteystiedot voidaan tallentaa matkapuhelimen omaan muistiin, pilveen tai SIM-kortille. Kun vaihdat puhelinliittymän, saat uuden SIM-kortin. Pidä siis huoli että ennen liittymän vaihtoa tallennat yhteystiedot puhelimen muistiin tai pilveen.