Moi liittymät

Helpota elämääsi ja valitse edullinen ja selkeä Moi Mobiili

Moi Mobiili on uusin tulokas Suomen liittymämarkkinoilla.

Moi Mobiili on täysin uudenlainen puhelinliittymä, joka sopii erittäin hyvin henkilöille joilla on useita sim-kortteja vaativia laitteita.

Hyvänä esimerkkinä voidaan käyttää esimerkiksi lapsiperheitä, joissa jokaisella on omat puhelimet ja tabletit.

Ei ole järkeä ottaa kymmentä erillistä liittymää, kun tuon kaiken voisi hoitaa yhdellä ainoalla Moi Mobiili-liittymällä.

Sinä voit ottaa perheellesi vain yhden Moi Mobiili-liittymän ja valita siihen tasan niin monta sim-kortti kuin perheesi tarvitsee.

Näin saisit kuukaudessa usean eri laskun sijaan vain yhden laskun, josta näet kaikkien sim-korttiesi tiedot.

Voimmekin sanoa että valitsemalla Moi Mobiilin säästät omaa aikaasi, hermojasi ja rahaasi.

Tutustu Moi Mobiili-liittymiin ja vertaa liittymiä muiden operaattoreiden liittymiin, huomaat varmasti eron.

 

Tässä alla on Moi-puhelinliittymien hinnat ja tiedot:

Tutustu tämän sivun liittymätarjouksiin, tai valitse alla olevista operaattoreista se, jonka liittymät haluat nähdä.

Uutta palvelussamme:

Sähkön kilpailutus

Etätyö lisääntyy – Moi mobiili antaa siihen hyvät eväät

Etätöiden lisääntyminen on kasvanut jopa 50 % viime viikkojen aikana. Tämä näkyy datan käytön huomattavana piikkinä, kun työpaikan kokoukset pidetään videopuheluina, koulun ja kodin väliset yhteydenotot siirtyvät verkon kautta ja vapaa-ajalla ihmiset soittelevat, katselevat kuvia, elokuvia ja kuuntelevat musiikkia enenevissä määrin.

Moi liittymät kestävät kuitenkin hyvin hurjan datan kasvun eikä lähelläkään ylikuormitusta vielä olla. Moi liittymä tarjoaa käyttäjälle kaikki ne ominaisuudet mitä hän tarvitsee, edullisen hinnan, nopean käytön ja joustavuuden. Voit esimerkiksi milloin vain vaihtaa liittymätyyppiä, jos muutoksia sen käytössä tulee.

Valitse Moi liittymä oman käytön mukaan. Ota liittymää valitessa huomioon muun muassa kuinka paljon puhut tai viestittelet? Onko tarvetta rajattomalle datalle? Onko nopeus valttia? vai pärjäätkö sinä tai lapsesi edullisella perusliittymällä?

Nämä ovat loppujen lopuksi helppoja valintoja, kunhan vain mietit hetken arjessa tapahtuvaa puhelimen käyttöä. Ja Moi Mobiiili puhelinliittymän ottamisessa ei ole sen suurempaa riskiä. Moin asiakkaana käytät nopeaa ja luotettavaa DNA:n 4G-verkkoa, ilman minkäänlaista sitoutumispakkoa tai määräaikaisuutta. Asiat Moi:ssa on tehty asiakkaalle helpoksi ja selkeäksi.

Usein kysyttyä Moi liittymästä:

Voinko säilyttää nykyisen puhelinnumeroni jos vaihdan Moi liittymään?

Kyllä voit. Voit pitää nykyisen puhelinnumerosi vaikka vaihtaisitkin Moi liittymään. Saat uuden numeron vain silloin, kun puhelinliittymän vaihtamisen yhteydessä ilmoitat haluavasi uuden puhelinnumeron.

Irtisanonko itse vanhan puhelinliittymäni?

Kun vaihdat itsellesi Moi liittymän sinun ei tarvitse itse irtisanoa vanhaa liittymääsi, sillä Moi irtisanoo sen sinun puolestasi.

Kuinka kauan liittymän käyttöön saaminen vie?

Jos haluat säilyttää nykyisen puhelinnumerosi Moi:n täytyy siirtää se nykyiseltä operaattoriltasi. Numeronsiirto vie yleensä noin 14 päivää.

Säilyvätkö yhteystiedot puhelimessani kun vaihdan puhelinliittymän?

Jos olet tallentanut yhteystietosi matkapuhelimen muistiin tai pilveen, ne ovat siellä myös uuden liittymän tultua voimaan. Kannattaa siis tarkistaa ennen SIM-kortin vaihtoa, että yhteystiedot on tallennettu SIM-kortin sijaan pilveen tai puhelimen omaan muistiin.