Puhelimen näytön korjaus

Puhelimen näytön korjaus

Älypuhelimet ovat ihmisten käytössä päivittäin ja tämä tietenkin lisää aina herkemmin puhelimen rikkoutumista tavalla tai toisella. Yleisin vahinko tapahtuu siten, että matkapuhelin tippuu kädestä lattialle tai jollekin kovalle alustalle ja näyttö rikkoutuu. Jos näyttöön tulee isoja säröjä, on puhelimen käyttö jatkossa hankalaa ja ärsyttävää. Varsinkin lapsiperheissä näytön hajoaminen on enemmänkin sääntö kuin poikkeus.

Lähes kaikkiin matkapuhelimiin voi vaihtaa uuden näytön, mutta toinen asia on sitten paljonko se maksaa. Kun hintaa kyselee korjausliikkeistä alkaa jo tosissaan miettimään onko järkeä korjata puhelin näyttö vai ostaa samantien uusi matkapuhelin? Sen verran kovan hinnan puhelimen näytön korjauksesta saa maksaa.

 

Mitä, jos korjaisit puhelimen näytön itse?

Puhelimen näytön korjaus nimittäin onnistuu tee-se-itse konstein useampaan matkapuhelimeen. Aivan se ei pelkällä teipillä ja liimalla onnistu, mutta testatuilla varaosilla, selkeillä asennusohjeilla sekä oikeilla työvälineillä hommasta selviää kotoa käsin.

Jo pelkästään rahallinen säästö on sen verran merkittävä, että se innostaa ryhtymään itsenäiseen puhelimen näytön korjaukseen. Oman työn ansioista säästöä tulee jopa 80 prosenttia. Ja se fiilis mikä siitä tulee, kun on itse saanut korjattua pienellä rahalla puhelimen näytön. Toki työtunteja korjaukseen saa varata useamman, mutta kokemusten perusteella se on ollut sen arvoista.

 

Tokoitech varaosilla puhelimen näytön korjaus keittiön pöydän ääressä

Tokoitech myy matkapuhelimiin varaosia näytöistä akkuihin ja pienempiin osiin. Valikoimasta löytyy kattava valikoiman kaikenlaisia varaosia myydyimpiin malleihin. Valikoimassa on myös puhelimen korjaukseen soveltuvat työkalut, ruuvit ja lisätarvikkeet.

Puhelimen näytön korjaukseen saat Tokoitech:ltä aina tarkat asennusohjeet ja työkalut. Näiden lisäksi et tarvitse mitään muuta kuin korkeintaan hiustenkuivaajan irrottamaan vanhoja tarroja, mutta kaikki mainitaan aina asennusohjeissa.

Ainoat työvälineet mitä tarvitset puhelimen näytön korjaukseen kotona ovat, tilava pöytä, oikeanlainen työkalusarja (löytyy Tokoitech:ltä), kännykän asennusohjeiden katsomiseen ja riittävästi aikaa tarkkuutta vaatiin työhön.

Tilaamalla puhelimen näyttöön tarvittavat osat ja työkalut Tokoitehch:ltä varmistat nopean tavaran saapumisen sekä testatut osat.

Tokoitech myy vain osia, jotka on  kotikonstein asennettavissa ja asennukseen ei tarvita sellaisia työkaluja, joita ei tule mukana tai joista ei ole mainittu erikseen asennusohjeissa.

Uuden näytön ja asennusohjeet Tokoitech verkkokaupasta.

Saamasi asennusohjeet on tarkistettu ennen asiakkaalle lähettämistä sopiviksi ja tarvittaessa asennusohjeisiin on tehty tarkennuksia ja lisäyksiä. Näin Tokoitech pyrkii varmistamaan, että kotikonstein puhelimen näytön korjaus sujui mahdollisimman mutkattomasti. On tärkeä muistaa, että Tokoitech myy vain sellaisia varaosia, joiden asennuksen voi tehdä keittiön pöydällä mukana tulevilla korkealaatuisilla työkaluilla. Kiinasta varaosat voi luultavammin saada hieman edullisemmin, mutta tuotteiden laatuun on mahdoton luottaa. Myös toimitukset ovat pitkiä ja takuulupaukset ovat usein vain näennäisiä.