Halvin liittymä

Tilaa uutiskirje ja osallistut samalla kaikkiin tuleviin arvontoihin

Uutiskirjeen tilaamalla saat aina ajankohtaisimmat tarjoukset puhelinliittymistä, nettiliittymistä sekä sähköliittymistä. Uutiskirjeen tilaaminen ei maksa sinulle mitään ja voit koska tahansa lopettaa tarjousten vastaanottamisen.

Nämä edut saat uutiskirjeen tilaamalla:

  • Ajankohtaiset liittymätarjoukset
  • Tiedon mistä löytyy halvin liittymä juuri nyt
  • Maksuton, automaattinen arvontoihin osallistuminen.

Halvin puhelinliittymä

Uutiskirjeen tilaamisen kautta saat aina ajankohtaisimmat liittymätarjoukset matkapuhelinliittymistä sekä netti- ja sähköliittymistä.

Tämä auttaa sinua löytämään itsellesi, lapsellesi tai vaikka koko perheellesi edullisimman liittymätarjouksen niillä ominaisuuksilla, joita liittymään tarvitset.

Me emme voi suoralta kädeltä sanoa, mikä on juuri sinulle tai lapsellesi halvin liittymä. Tämä johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että liittymätarjoukset vaihtuvat usein ja halvimman liittymän valitsemiseen vaikuttaa käyttäjän vaatimukset puhelinliittymältä. Jos pelkästään tuijottaa puhelinliittymän hintaa, ei ominaisuudet ehkä ole sellaiset kyseisessä liittymässä, mitä oikeasti liittymältäsi odotat.

Parhaat tarjoukset löydät, kun vertaat liittymätarjouksia aktiivisesti itse tai uutiskirjeen tilaamisen kautta. 

Seuraavassa kappaleessa annamme esimerkkejä, mitkä ovat halvimmat liittymätarjoukset vuonna 2021. Haluamme esimerkkien avulla näyttää, mitkä ominaisuudet nostavat liittymän hintaa. Aina halvin liittymä ei sovi juuri sinun tarpeisiin, mutta onneksi liittymätarjouksissa on valinnanvaraa ja tarjoukset vaihtuvat. Liittymää valitessa kannattaa myös tarkistaa, että kyseessä on liittymä, mikä ei sido sinua pidemmäksi aikaa kyseiseen liittymään. Liittymän kohdalla on maininta “ei sitoutumista”, mikä tarkoittaa että voit vaihtaa liittymän toiseen koska haluat. Jos liittymän kohdalla on esimerkiksi maininta “12 kk määräaikainen”, solmit liittymäsopimuksen vuoden ajaksi. Tuona aikana et voi vaihtaa liittymää toiseen liittymään. Toki, jos et jaksa vaihdella liittymää usein tai löydät sopivan tarjouksen, liittymä voi huoletta olla käytössäsi vuosia.

 

Halvin liittymä 2021

Lapselle liittymäksi sopii usein peruspaketti, missä on rajallinen netin käyttö ja puhelut/tekstiviestit hinnoitellaan käytön mukaan. Tällainen liittymä perusominaisuuksilla löytyy Moi liittymä vaihtoehdoista. Kyseinen liittymä maksaa vain 9 euroa ja paketti sisältää 4Gt dataa kuukautta kohden. DNA liittymätarjouksista halvin liittymä sisältää rajattomasti puheaikaa sekä dataa. Hinta kuitenkin rajattomalla käytöllä on Moi liittymää huomattavasti kalliimpi, 19,90 euroa kuukaudessa. Mutta huomattavaa, on että DNA liittymään kuuluu rajattomasti puhetta ja dataa, mikä nostaa kuukausihintaa. Elisa liittymistä halvin liittymä pitää sisällään puhelut, joista veloitetaan 0,069 euron minuuttihinta ja viestien lähettämisestä 0,0069 euron kappalehinta. Tämä sopii henkilölle, joka käyttää puhelinta vain pakollisiin soittoihin ja viestien lähettämiseen, eikä käytä juuri ollenkaan. Telia liittymistä halvin löytyy 14,90 euron kuukausi hinnalla, millä voi surffata netissä rajatta 20Mbit/s nopeudella sekä puhua ja viestitellä rajattomasti.

 

Halvin liittymä löytyy vertailemalla

Kuten edellinen kappale osoitti vertailemalla löytää juuri omiin tarpeisiin sopiva, halvimman puhelinliittymän. Toiselle liittymäksi kelpaa varsin hyvin liittymä ilman nettiä, toiselle monen ei tulisi kuuloonkaan. Me puhelimen käyttäjät olemme niin erilaisia, joten paras tapa löytää halvin liittymä, on tehdä tarkempi vertailu, millaisia liittymiä markkinoilta tällä hetkellä löytyy.

Täällä VertaaLiittymät.fi sivustolla on esiteltynä neljän suurimman operaattorin (Elisa, DNA, MOI ja Telia) liittymät. Näet aina ajan tasalla olevat liittymät sekä liittymätarjoukset taulukosta sekä vertailun kannalta tärkeimmät ominaisuudet kyseisestä liittymästä. Ellet jaksa aktiivisesti selailla sivustoa, tilaa itsellesi maksuton uutiskirje, niin saat aina reaaliaikaisesti uusimmat liittymätarjoukset. Osallistut samalla myös vaihtuviin arvontoihin, missä palkintoina on muun muassa uusimmat matkapuhelinmallit.

Vertaa Liittymät
Logo