Puhelimien hintavertailu

Matkapuhelimien hinnoissa ja ominaisuuksia on eroja – tee tarkempi vertailu ennen ostopäätöstä

Puhelin on lähes jokaisella päivittäisessä käytössä. Älypuhelimesta katsotaan elokuvat, sarjat, uutiset ja somepäivitykset. Puhelimella soitetaan ja viestitellään. Matkapuhelin ei enää ole vain toisen henkilön tavoittamiseen tarkoitettu kapistus, vaan älypuhelin kulkee matkassa aina ja kaikkialle. Näistä syistä on tärkeää valita matkapuhelin, joka on ominaisuuksiltaan tarpeisiisi soveltuva, mutta samalla hinnaltaan budjettiisi sopiva.

VertaaLiittymät.fi sivustolla pääset vertailemaan puhelinliittymät sekä matkapuhelimet. Palvelun avulla näet nopeasti ja helposti matkapuhelimien ja liittymien hinnat sekä operaattoreiden tarjoamat liittymätarjoukset. Puhelimien hintavertailu on tehty asiakkaille helpoksi ilman surffailua sivustolta sivustolle.

Klikkaa itsesi verkkokauppaan alla olevasta painikkeesta tai tästä linkistä: matkapuhelimet

Miten löytää edullisin matkapuhelin ja/tai puhelinliittymä?

Netistä löytyy useita eri hintavertailusivustoja, jotka auttavat kuluttajaa löytämään sopivan hintaluokan puhelimen tai tarpeisiin sopivan puhelinliittymän. Jos sinulla on mielessä tiettyä matkapuhelinmerkki, voit siirtyä suoraan vertailemaan kyseisen valmistajan matkapuhelimia. Jos sinulla taas ei ole tarkkaa käsitystä millaisen matkapuhelimen haluaisit seuraavaksi ostaa, kannattaa alkuun avoimin mielin tutustua eri merkkeihin ja malleihin sekä miettimä samalla millainen malli vastaa parhaiten käyttötottumuksiasi ja mitä uutta kaipaat puhelimeesi?

Alkuun puhelinvertailu voi tuntua työläältä ja aikaa vievältä puuhalta, mutta kun olet hetken aikaa vertaillut matkapuhelimia, huomaat kyllä mihin mielenkiintosi painottuu. Nykyään netissä surffailu on niin arkipäivää, ettei matkapuhelimen vertailu ja sopivan löytäminen ole laisinkaan vaikeaa. Useat hintavertailusivuston asiakkaista ovat sanoneet, että mielummin hoitavat matkapuhelinvertailun itse verkossa kuin liikkeessä. Toki liikkeessä myyjältä saa henkilökohtaisempaa palvelua, mutta toisaalta verkossa samat tiedot on itse luettavissa. Netin kautta, kun tekee vertailun sen saa tehdä ihan rauhassa juuri silloin, kun itse haluaa.

Suosituimmat merkit ja mallit

Monet ovat uskollisia tietylle merkille ja haluavat jatkossakin ostaa uuden matkapuhelimen samalta puhelinvalmistajalta. Usein syynä on, että merkki on osoittautunut toimivaksi ja kestäväksi. Toinen syy, on opittu käyttöjärjestelmä. Käyttöjärjestelmä vaikuttaa siihen, miten puhelimen toiminnot ja valikko näyttävät näytöllä. Käyttöjärjestelmä myös määrittää millaisia päivityksiä puhelimeen on saatavilla sekä millaisia sovelluksia puhelimeen on ladattavissa. Kaksi yleisintä käyttöjärjestelmää ovat; Googlen Android sekä Applen iOS. Ennen puhelimen valintaa on hyvä tiedostaa kumpaa käyttöjärjestelmää uusi puhelin käyttää. Tämä selviää puhelimen tiedoista.

Suosituimmat älypuhelin merkit ovat; Apple, Samsung, Huawei sekä OnePlus. Merkkejä löytyy myös muita ja niihin kaikkiin on hyvä tutustua. Mieli kannattaa pitää avoimena ja kuunnella muiden käyttäjien kokemuksia. Esimerkiksi Huawei on viime aikoina saanut todella positiivista palautetta laadukkaasta kamerastaan. Matkapuhelin valinnassa kannattaa käyttöjärjestelmän ja kameran lisäksi kiinnittää huomiota sisäisen muistin kokoon sekä jos pelaat paljon, vertaile matkapuhelinten prosessointinopeuksia. Tarvittaessa matkapuhelin kannattaa ennen verkkotilausta käydä testaamassa myymälässä tai ainakin tarkistaa matkapuhelimet mitat? Onko matkapuhelin oikean kokoinen ja mallinen?

Miksi vertailu kannattaa?

Oli kyse minkä tahansa tuotteen tilaamisesta – vertailu kannattaa aina tehdä. Palveluiden ja tuotteiden tarjoajia löytyy satoja, eikä kuluttajan kannatta aina valita ensimmäistä vastaan osuvaa tuotetta. Ja koska netistä löytyy useampia tuotevertailupalveluita, niitä kannattaa hyödyntää. Suosituimpia vertailusivustoja on lainoihin ja matkapuhelinliittymiin keskittyvät palvelut. Esimerkiksi VertaaLainaa.fi kilpailuttaa hakijan lainahakemuksen yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön kesken, jonka jälkeen lainanottaja pääsee vertailemaan tulleita lainatarjouksia toisiinsa. Liittymätarjous.fi sivustolta useat kuluttajat etsivät tämän hetken edullisinta puhelinliittymää. Sivustolla on esiteltynä neljän suurimman teleoperaattorin liittymät ja kuluttaja pääsee näitä vertailemaan selkeän taulukon avulla. Lähes aina vertailun avulla löytyy etsitty tuote edulliseen hintaan.

Vertaa Liittymät
Logo