VertaaLiittymät.fi

Telia nettiliittymät

Telia nettiliittymä puhelimeen

Lähes kaikki Telia liittymät sisältävät rajattoman netin käytön.

Telian 4G nettiyhteys on tunnetusti laadukas ja nopea. Nyt Telian liittymävalikoimassa on myös uudet huippunopeat 5G liittymät.

Telian puhelinliittymien netin nopeus on nykyään 0,256 – 1000 Mbit/s, joten sieltä löytyy sopiva yhteys jokaiselle käyttäjälle.

Vertaa ja valitse juuri sinulle sopiva puhelinliittymä.

Näytä kaikki operaattorit

Millaista nettiliittymää etsit?

Telia palvelusta löydät puhelimeesi kaiken mitä tarvitset.

Etsitkö rajatonta nettiliittymää puhelimeesi vai haluatko mielummin selkeän pakettihinnan?

Telia puhelinliittymän yhteydessä saat samalla käyttöösi nopean ja luotettavan nettiliittymän.

Kysymys kuuluukin vain kuinka nopean yhteyden tarvitset? Siihen saat itse vaikuttaa valitsemalla paketin oman käyttötottumuksesi mukaan.

Osa voi ajatella, että onko yhteyden pakko olla niin kovin tehokas, mutta meitä käyttäjiä on niin erilaisia, niin tarjontakin tulee olla sen mukaan. Moni suomalaisista tekee nykyään paljon etätöitä videopalavereiden välityksellä ja vapaa-ajalla katsellaan puhelimelta elokuvia tai muita videoita. Nettiliittymän valintaan vaikuttaa myös oleellisesti moniko perheenjäsen katselee samaan aikaan elokuvia tai tekee jotain muuta puhelimellaan. Tähän kun lisätään vielä esimerkiksi kodin turvajärjestelmä, päästäänkin jo aika isoihin lukemiin datan määrässä. Näin ei toki kaikilla ole ja sen vuoksi on hyvä olla tarjolla myös alhaisemmalla nopeudella olevia nettiliittymiä.

Telia nettiliittymät tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman erilaisia liittymätarjouksia ja vaihtoehtoja oikeanlaisen liittymän valintaan. Esimerkiksi liittymä lapselle sisältää rajattoman netin käytön Suomessa, joten lapseen saa aina yhteyden.