Olisiko nyt oikea hetki vaihtaa vanha puhelin uuteen?

Oletko aikeissa hankkia uuden älypuhelimen?

Tutustuthan ennen hankintaa myös näihin loistaviin matkapuhelin tarjouksiin.

Nyt voit ostaa uuden matkapuhelimen myös osamaksulla, ilman mitään ylimääräisiä kuluja.

Muista valita myös uusi puhelinliittymä laajasta valikoimastamme.

Osta uusi älypuhelin

Matkapuhelinten käyttö on jatkuvaa

Matkapuhelinta käytetään nykyisin jatkuvasti tiedon hankintaan, uutisten lukemiseen, opiskelun apuna sekä työasioiden hoitamiseen. Koska matkapuhelinta käytetään paljon, sen myös halutaan olevan mahdollisimman monipuolinen ominaisuuksiltaan sekä kapasiteetiltaan tehokas. Kuitenkin mitä edullisemmasta matkapuhelimesta on kyse, sen vähemmän siinä on hienoja ominaisuuksia. Matkapuhelimen hankintaan haluaa moni suomalainen panostaa, mutta puhelinten hinnat ovat melko kalliita. Harvalla on laittaa puhelimeen tuhatta euroa, vaikka käyttäjä tietäisi, että pidemmän päälle ominaisuuksiltaan kalliimman puhelimen hankinta olisi järkevämpää. Kun matkapuhelin on mieleinen, sitä ei tule vaihdettua jo vuoden päästä toiseen. Tämä on myös kestävän kehityksen kannalta parempi vaihtoehto.

 

Matkapuhelin netistä korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla

Matkapuhelimet maksavat noin 500 eurosta aina jopa pariin tuhanteen euroon asti. Harvalla suomalaisella on laittaa näin paljon rahaa yhtäkkiä matkapuhelimeen puhumattakaan, jos taloudessa on monta perheenjäsentä jotka tarvitsisivat matkapuhelimen.

Matkapuhelimen voi ostaa netistä myös osamaksulla. Matkapuhelimen takaisinmaksuun saa takaisinmaksuaikaa jopa 36 kuukautta ja matkapuhelinta maksetaan takaisin kerran kuukaudessa sovituissa maksuerissä. Toki matkapuhelimen voin maksaa takaisin nopeammin, jos taloudellinen tilanne sen sallii.

Kun matkapuhelimen ostaa netistä siihen saa kulutonta ja korotonta maksuaikaa jopa 3 vuotta ja koko tuolle kolmen vuoden ajalle asiakas saa vielä takuun ostetulle puhelimelleen. 

Netin matkapuhelin tarjonta on laajaa ja valikoimasta löytyy kaikki nykypäivän vaatimuksilla olevat matkapuhelimet. Valikoimassa on kaikki tunnetut merkit kuten Apple, Honor, Huawei, Nokia sekä Samsung.

Eipä ole siis mikään ihme, että  moni suomalainen päätyy ostamaan matkapuhelimen netistä, kun maksuominaisuudet ovat näin joustavat ja lainan kulut sekä korko 0%.

Vertaa Liittymät
Logo