VertaaLiittymät.fi

Elisa nettiliittymä puhelimeen

Lähes kaikki Elisa liittymät sisältävät rajattoman netin käytön, mutta saatavana on myös puhelinliittymä ilman nettiä.

Alla on esillä Elisan puhelinliittymät, joiden netin nopeus on väliltä 0 – 1000 Mbit/s.

Elisan nettiyhteys on tunnetusti luotettava ja erittäin kattava. Nyt Elisalta on valittavissa myös huippunopeat 5G liittymät.

Vertaile liittymiä ja vaihda vanha liittymäsi uuteen, nopeampaan ja edullisempaa puhelinliittymään.

Näytä kaikki operaattorit

Elisa tarjoaa asiakkailleen nettiliittymän ilman datakattoa

Huoleton ja reilu Elisa nettiliittymä ei jätä koskaan pulaan. Voit käyttää dataa niin paljon kuin tarve vaatii ilman, että tarvitsee murehtia maksuista. Esimerkiksi Elisa Huolettoman saat liittymä kiinteällä kuukausimaksulla. Huoleton sisältää rajattoman netin käytön Suomessa, Pohjolaismaissa ja Baltiassa sekä EU- ja ETA-maissa. Tämän lisäksi asiakkaalla on käytössään rajattomasti puheaikaa ja viestejä käytössään.

Elisa nettiliittymät valikoimasta löytyy varmasti sopiva vaihtoehto jokaiselle netin käyttäjälle. Elisa on tehnyt valitsemisen asiakkaalle varsin helpoksi. Valitse Elisa ja ota liittymä, joka on sinun käyttötarkoitukseen parhaiten sopiva. Liittymien hinnat ovat aina muihin teleoperaattoreihin nähden erittäin kilpailukykyiset. Muista myös ettei Elisa liittymät vaadi sitoutumista mihinkään pidemmäksi aikaa, vaan voit milloin vain vaihtaa nettiliittymän toiseen, jos käytössä oleva liittymä ei miellytä tai käyttötottumuksesi muuttuvat.

Elisalta matkapuhelimet ja tabletit reilulla kaupalla

Matkapuhelimesta tai tabletista saa helposti maksaa sievoisen summan rahaa. Elisa tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden hankkia matkapuhelimen, läppärin tai tabletin reilulla osamaksulla. Matkapuhelin valikoimassa on suosittuja ja tunnettuja malleja jokaiseen makuun. Kun sopiva laite löytyy saa osamaksusopimuksen solminut henkilö laitteelle takaisinmaksuaikaa jopa 36 kuukautta. Matkapuhelinta tai tablettia maksetaan jatkossa kerran kuukaudessa osamaksulla, joka määräytyy hankitun laitteen hinnan mukaan. Katso tabletit ja matkapuhelimet ja valitse itsellesi sopiva.