VertaaLiittymät.fi

Elisa liittymätarjous

Katso tämän hetken paras Elisa liittymätarjous

Löydä juuri sinun tarpeisiisi soveltuva Elisa liittymätarjous.

Elisa liittymät sisältävät puhelinliittymiä joka lähtöön, joten sieltä löytyy varmasti myös sinulle sopiva liittymä.

Tutustu Elisan liittymätarjouksiin ja vaihda vanha liittymäsi uuteen, nopeampaan ja edullisempaan.

Elisan liittymävalikoimassa on nyt myös huippunopeat 5G liittymät, joiden nopeus on jopa 1000 Mbit/s.

Näytä kaikki operaattorit

Oikeanlaisen liittymätarjouksen valinta

Liitymän valinnalla on merkitystä. Edullinenkaan liitymätarjous ei ole hyödyllinen, jos se ei sovellu sinulle ominaisuuksiltaan.

Ennen liittymän valintaa kannattaa kiinnittää huomio seuraaviin seikkoihin:

  • Tuleeko puhelinliittymä lapsen käyttään?
  • Tuleeko liittymä paljon etätöitä tekevälle aikuiselle?
  • Matkusteleeko henkilö paljon ja soittelee ulkomaan puheluita?

Muun muassa yllä mainitut seikat ratkaisee millaisen liittymän henkilö valitsee, mutta valintaa vaikuttaa myös monet muut asiat.

Ratkaisu oikeanlaisen liittymätarjouksen valintaa löytyy kuitenkin helposti Elisa palvelusta. Elisa on kotimainen teleoperaattori ja markkinajohtaja alalla. Heidän tarjontaa kuuluu kattavan tarjonta niin huippu hyviä liittymätarjouksia kuin myös puhelimia. Elisa liittymätarjous on ollut jo monen suomalaisen valinta.

 

Liittymän lisäksi valitse itsellesi sopiva matkapuhelin tai tabletti

Elisa teleoperaattori tarjoaa liittymätarjousten lisäksi asiakkailleen mahdollisuuden hankkia itselleen osamaksulla matkapuhelimen, tabletin, läppärin tai pöytätietokoneen.

Matkapuhelimet ja tabletit kertaostoksena maksavat useita satoja, jopa tuhansia euroja ja tähän ei monellakaan suomalaisella ole varaa. Puhelimen osto haukkaa ison siivun kuukausipalkasta.

Nyt voit ostaa matkapuhelimen, tabletin tai minkä tahansa muun laitteen Elisalta osamaksulla niin, että kulut ja korko ovat 0%. Takaisinmaksuaikaa saat jopa 36 kuukautta ja lisäksi saat kolmen vuoden ajaksi ostettuun kännykkään tai tablettiin takuun.

 

Elisa liittymätarjous sisältää  monta hyvää ominaisuutta

Elisa puhelinliittymän on valinnut jo 2,8 miljoonaa yritystä sekä yksityishenkilöä. Elisa panostaa määrätietoisesti tuotekehitykseen sekä 5G verkon kasvattamiseen koko Suomeen. Lähes kaikki Elisa liittymät kerryttävät samalla S-ryhmän bonusta ja asiakas saa käyttöönsä kattavat Elisa teleoperaattorin palvelut.

Elisa liittymätarjoukset myydään ilman määräaikaisuutta tai kytkykauppaa. Kun päätät muuttaa liittymää tai valita jonkin toisen operaattorin se onnistuu ilman monimutkaisia hakemuksia. Elisa teleoperaattori palvelee reilusti ja monipuolisesti asiakkaitaan.