VertaaLiittymät.fi

DNA liittymätarjous

Katso tämän hetken kuumin DNA liittymätarjous

Katso alta parhaat DNA liittymätarjoukset ja vaihda oma liittymäsi nopeampaan ja edullisempaan DNA liittymään.

DNA 4G on huipputasoa ja heidän verkko tavoittaa jo yli 99% suomalaisista.

Nyt uutuutena DNA tarjoaa myös huippunopeita 5G liittymiä.

Aloita liittymävertailu jo tänään ja vaihda vanha puhelinliittymä uuteen ja nopeampaan.

Näytä kaikki operaattorit

Millaista puhelinliittymää etsit?

Oikeanlaisen liittymän löytämisessä on heti alkuun hyvä tarkastella minkälaiseen puhelinliittymään on tarvetta. Edullinen puhelinliittymä huippu hienoilla ominaisuuksilla ei välttämättä tarkoita, että liittymä olisi juuri sinulle sopiva, vaikka sitä kuinka kehuttaisiin. Ellet tarvitse liittymää, jolla voi soitella mielin määrin ulkomailla tai todella nopeaa nettiyhteyttä, maksat helposti turhasta.

Mieti siis alkuun minkälaisen liittymän tarvitset? Onko tarvetta kiinteälle, rajattomalle liittymän käytölle? Matkusteletko paljon ja soittelet ulkomailta esimerkiksi Suomeen? Tuleeko liittymä ensiliittymäksi lapselle? Vai olisiko paras valinta Prepaid, jossa maksu määräytyy käytön mukaan?

DNA liittymätarjous on helppo valita aina oman käytön mukaan ja jokaisesta puhelinliittymätarjouksesta löytyy myös aina hyviä tarjouksia. Liittymää ei siis kannata valita sen mukaan mikä on ensimmäisenä esillä, vaan liittymätarjous kannattaa aina miettiä sen mukaan millaisesta liittymästä myös saat kaiken hyödyn irti.

 

Milloin voin hyödyntää DNA liittymätarjouksen?

Uusiin liittymätarjouksiin voit tutustua milloin vain ja jos sopiva liittymä löytyy, voit vaihtaa uuden liittymän toiseen. Toki tässä kohtaa täytyy ottaa huomioon missä sinulla on nykyinen liittymä ja onko siinä määräaikaisuutta?

Jos sinulla on aikaisempi liittymä DNA:lta ja haluat vaihtaa liittymän vain toiseen, se onnistuu nopeasti, mutta jos sinulla on nykyinen puhelinliittymä toisesta operaattorista voi liittymän vaihtaminen toiseen kestää arviolta 5 – 15 päivää.

 

Kuka voi hyödyntää liittymätarjoukset?

Kuka vain Suomessa asuva henkilö. Henkilön tulee olla täysi-ikäinen hakeakseen itselleen liittymän. Huoltaja tai joku muu täysi-ikäinen henkilö, voi ottaa alaikäiselle henkilölle liittymän omiin nimiinsä.

 

Kuinka kauan liitymätarjoukset ovat voimassa?

Nämä vaihtelevat. Osa liittymätarjouksissa on voimassa jopa muutaman kuukauden. Osa vain tietyn kampanja-ajan. Kun puhelinliittymän vaihtaminen on tullut ajankohtaiseksi, katso millaisia DNA liitymätarjouksia on silloin tarjolla. Yleensä DNA:lla on useita erilaisia liittymätarjouksia voimassa hieman erilaisiin käyttötarkoituksiin.

 

Entä, jos haluan vaihtaa liittymän?

DNA liittymätarjoukset ovat voimassa niin kauan kuin sopimuksessa ilmoitetaan. Kun sopimus päättyy, saat siitä DNA:lta ilmoituksen ja halutessasi voit jatkaa puhelinliittymäsopimusta.

Liittymissä ei kuitenkaan ole määräaikaisuutta, joka tarkoittaa että voit koska vain päättää sopimuksen ja vaihtaa toiseen.

 

Vaihtuuko puhelinnumeroni, kun vaihdan liittymää?

DNA liittymät ei vaadi käyttäjää vaihtamasta puhelinnumeroa. Henkilö saa pitää nykyisen puhelinnumerosi ellei sitten toisin halua.